Vi har fått nya utemöbler!

utemöblerTravel Småland har börjat fräscha upp kontor och reception, och det är ett arbete som kommer att fortgå ett tag. Just nu ser det lite rörigt ut, men det kommer att bli perfekt när det väl är färdigt. En sak har vi dock redan ordnat med – nya fina utemöbler. Att säga att de är nya är kanske en liten överdrift, eftersom vi inte haft några sedan tidigare och detta alltså blir våra första utemöbler. Med tanke på att sommaren är i antågande (eller till och med redan här) så var det rätt så självklart. För det finns inte mycket som är mer inbjudande än riktigt fina utemöbler. Har man en uteplats till sitt kontor så är det ju självklart att den ska utnyttjas och möbleras på ett bra sätt.

De utemöbler i konstrotting vi valde passar mycket väl ihop med den inredning vi har valt till receptionen. Idén är att det ska kännas att de hör ihop och förhoppningsvis har vi lyckats med detta. Möblerna i fråga köpte vi via Trademax och det av flera olika anledningar, där en av de viktigaste var själva priset. Trademax håller mycket konkurrenskraftiga priser, utan att det påverkar kvalitén negativt. Men ytterligare ett skäl till att vi valde Trademax var att de har ett mycket stort utbud, och vi därmed kunde hitta precis de utemöbler vi behövde. Gå själv in på deras hemsida och se efter – bättre utbud i Sverige får man leta väldigt länge efter. 🙂

/Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.