Vi växer!

Vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla våra fantastiska kunder! Det är nämligen så att vi växer och utvecklas som företag hela tiden, och det är förstås tack vare våra kunder som det är möjligt. Att växa innebär förändringar. Det som fungerar i en mindre skala fungerar inte lika bra när man blir större, och med det kommer också många nya utmaningar.

underhallVi håller på att göra en del förändringar, bland annat har vi tagit hjälp av AM System för att få en bättre överblick över företaget. Vi använder oss bland annat av deras underhållssystem som är en programvara som håller ordning på underhåll när det gäller till exempel fordon, fastigheter och sådant. Det kan till exempel handla om vilka oljor en maskin behöver och när den ska underhållas. Som resebyrå har man förstås inte så mycket maskiner att hålla koll på, men de flesta företag är beroende av ett fungerande underhållssystem som ger en överblick över företages underhåll när det gäller vad som ska göras och vem som ska göra vad, och vi är väldigt nöjda med tjänsten.

En annan rolig följd av att vi växer är att vi snart kommer att anställa en till medarbetare som kan hjälpa oss att hjälpa våra kunder upptäcka Småland. Än så länge har vi inte gått ut med någon annons, men om du som läser det här känner att du skulle passa perfekt hos oss är du välkommen att slänga iväg ett mail och berätta lite mer om dig själv! Skicka mailet till kontakt@travelsmaland.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.