Om oss

Här kan du lära känna oss lite bättre!

Vi som arbetar här

lenaNamn: Lena Arvidsson
Bor: Ankarsrum med make och två barn
Favoritställe i Småland: Västerviks skärgård
Bästa besöksmålet i Småland: För barnfamiljer är det definitivt Astrid Lindgrens Värld!

bild-kommerNamn: Krister Eek
Bor: Gamleby
Favoritställe i Småland: Stenfors Naturreservat
Bästa besöksmålet i Småland: Blå Jungfrun

bild-kommerNamn: Carina Lindberg Karlsson
Bor: Lägenhet i Västervik
Favoritställe i Småland: Det finns för många för att välja, men en favorit är vackra Gränna!
Bästa besöksmålet i Småland: Kosta Glasbruk

Vi som arbetar på Travel Småland är själva födda och uppvuxna i Småland och har under våra liv hunnit upptäcka mycket av det Småland har att erbjuda. Eftersom vi är så förtjusta i vårt landskap trivs vi som fisken i vattnet på vårt jobb där vi får hjälpa andra att upptäcka Smålands smultronställen. Här finns något för alla oavsett vilka intressen man har – och det vill vi visa!

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan uppleva Småland! Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss.

Om företaget

Travel Småland grundades år 2013 med tanken att bli en resebyrå som enbart fokuserar på resor inom Småland (och till viss del Öland och Gotland). Från början hade vi vår verksamhet i Vimmerby men flyttade år 2014 till större lokaler i Västervik där vi håller till idag. Travel Småland riktar sig till alla som vill uppleva Småland, både turister från när och fjärran och smålänningar som vill upptäcka mer av vårt vackra och spännande landskap som har så mycket att erbjuda.

För att vi ska kunna skräddarsy upplevelser måste vi ha stor lokalkännedom om hela Småland och vårt arbete har gjort att vi idag har ett nära samarbete med många av de företag som verkar i Småland, allt från de större besöksmålen till mindre museer, caféer och privata små B&Bs. Det gör att vi alltid har väldigt många alternativ att välja bland och kan på så sätt hitta det som passar perfekt utifrån kundernas intressen och önskemål. Genom oss har man också möjlighet att få bättre erbjudanden och priser när man bokar upplevelser, boende och annat än om man gör det själv.