Våra tjänster

Travel Småland hjälper dig att planera den perfekta resan! Oavsett om du gillar natur, kultur, historia, shoppning, äventyr, barnaktiviteter eller något annat finns det mycket att välja på när du besöker Småland. Utifrån dina intressen och önskemål plockar vi fram aktiviteter, boende och annat som passar dig perfekt och sätter sedan ihop det till en upplevelse där allt redan är bokat och klart när du påbörjar din resa. Enklare än så blir det inte. Det enda du behöver göra är att slappna av och njuta av resan!

 

Vad vill du göra?

För att vi ska kunna planera den perfekta resan behöver vi lära känna dig lite bättre. Du kanske redan vet vad du vill göra och bara behöver lite hjälp med planeringen, eller så kanske du vet vad du är intresserad av men inte vad som finns att göra i Småland. För att vi ska kunna hjälpa dig kommer vi att ställa några frågor. De kan till exempel se ut så här:

 

  • Hur många är det som ska vara med på resan?
  • Hur gamla är eventuella barn som ska följa med?
  • Finns det några husdjur som ska följa med?
  • Vill du/ni göra en dagsutflykt eller vara borta över flera dagar?
  • Vill du/ni bo på hotell, vandrarhem, camping eller annat om resan kräver övernattning?
  • Har du/ni några speciella intressen/önskemål?
  • Föredrar du/ni natur, storstadspuls eller kanske en blandning av de båda?

 

Vi skräddarsyr en upplevelse

Vårt jobb är att skräddarsy en upplevelse i Småland som passar dig och dina eventuella resekamrater perfekt, och även om ni inom familjen eller gruppen som reser tillsammans har olika intressen kan vi oftast sätta ihop en resa som uppskattas av alla och där alla får sina önskningar uppfyllda. Det finns många aktiviteter som går att variera och kombinera beroende på vad man tycker om. Om man till exempel inte vill delta i en viss aktivitet finns det nästan alltid ett mysigt café i närheten där man kan sitta i solen och ta det lugnt med en kopp kaffe i bekväma utemöbler.

 

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster! Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss.